Grof- en fijngroen bedrijven zorgen voor de aanleg en het onderhoud van het groen. In het grofgroen werk je zoveel mogelijk met machines en in het fijngroen zoveel mogelijk met mensen. De afnemers stellen steeds hogere eisen: meer voor minder. En verwachten een beheerst proces zodat de kwaliteit van het groen voorspelbaar is.

Invantive Vision helpt Groenbedrijven

Invantive Vision is een software oplossing voor bedrijven in het grof- en fijngroen. Uiteraard biedt de applicatie Invantive Vision mogelijkheden om bijvoorbeeld projectbudgetten en een klant-specifieke prijs voor het verwijderen van een wespennest op een werkbon te registreren. Maar Invantive Vision gaat verder om uw projecten en service te ondersteunen:

  • Geen half werk: voor processen kun je in de software een workflow instellen. Het maakt niet uit of het gaat om het verwijderen van een wespennest of de aanleg van een tuin. Per soort procese kun je exact instellen welke personen wat mogen en zorg je ervoor dat je altijd weet welke activiteit bij wie ligt en welke fase hij heeft. Per project, per klant of over het hele bedrijf.
  • Geen verloren uurtjes: bij het uitvoeren van de processen registreer je snel en gemakkelijk welke materialen verbruikt zijn en welk materieel gebruikt, en hoeveel tijd het heeft gekost. Dat kan vanuit de Microsoft Outlook kalender maar ook via het web. Op de werkbon verschijnen de juiste uren en die werkbon kan eventueel per e-mail opgestuurd worden naar bijvoorbeeld de gebruiker of de contactpersoon van de klant.
  • Herhalend werk wordt niet vergeten: voor werkzaamheden kun je een schema opgeven waarmee de werkzaamheden zich herhalen. Bijvoorbeeld 1x per maand controleren en groen verwijderen behalve in de winter. Op die manier weet de klant zeker dat zijn zorg over het groen jouw zorg is.
  • Snel en gemakkelijk factureren:┬áInvantive Vision kan concept factuurregels aanleveren voor de meeste gangbare boekhoudpakketten. Zo kan de boekhouder kan blijven werken met zijn eigen pakket. Maar Invantive Vision kan ook de realisatie cijfers ophalen uit de administratie. Op deze manier krijg je een volledig beeld van je omzet binnen Invantive Vision, bijvoorbeeld voor elke dienst die je aanbied.