Planning

Plannen is meer als mensen, machines of werkzaamheden zo efficiënt in te passen in de tijd. Er zijn vele factoren om rekening mee te houden. Waarvan kosten, beschikbaarheid, kwalificaties, capaciteit en locatie er maar een paar zijn.

Urenregistratie

Gedurende de uitvoering van werkzaamheden worden de uren geplanned en geregistreerd. Om te voorkomen dat een project operationeel uit de klauwen loopt worden de gemaakte uren vergelijken met de toegekende uren. In deze video zie je hoe je een medewerker kunt inplannen bij een project en vervolgens de benutting van de uren bewaakt. En hoe je uren kunt (laten) registeren en bewaken.

Invantive Vision is een flexibele projectplanning software met een gebruiksvriendelijk online en Microsoft Outlook interface. De gebruiksvriendelijke interface stelt u in staat om vanaf elke locatie procesmanagement activiteiten zoals: project initiatie, personeelsplanning, taakplanning, documentbeheer en facturatie aan te sturen. Daarnaast biedt de integratie met Microsoft Outlook u de mogelijkheid om de personeelsplanning en tijdregistratie in de agenda te synchroniseren en te delen. Voor u betekent dit dat u vanaf elke locatie procesmanagement activiteiten kunt controleren en aansturen, met als voordeel meer grip op uw projecten. Met Invantive Vision heeft u een totaaloplossing om uw projectplanning en projectadministratie processen online en met Microsoft Outlook te beheren.