Slim combineren en in stand houden

Bedrijven in de meet- en regeltechniek hebben een afwijkend proces. Het gaat niet alleen om de levering van apparatuur, maar om de totaaloplossing. Blijft de temperatuur in de intensive care binnen de ingestelde grenzen? Gaat de wegverlichting op het juiste moment aan en blijft hij bij een evenement in de binnenstad wat langer aan? Een heel scala aan vaardigheden is nodig om de apparatuur zo te combineren dat de afnemer tevreden is. En ook tevreden blijft, want een werkende installatie blijft vaak tientallen jaren in gebruik. De instandhouding kost vaak meer dan de initiële levering.

Invantive Vision helpt

De software oplossing Invantive Vision ondersteunt bedrijven in de meet- en regeltechniek in hun werk. Uiteraard biedt Invantive Vision mogelijkheden om bijvoorbeeld projectbudgetten en een klantspecifieke prijs voor de voorrijkosten te registreren. Maar Invantive Vision gaat verder:

  • Geen half werk: voor processen kun je een workflow instellen. Het maakt niet uit of het gaat om het oplossen van een storing aan een installatie of om het doorvoeren van een change zoals veranderen van een curve. Per categorie kun je exact instellen welke personen wat mogen en zorg je ervoor dat je altijd weet welke activiteit bij wie ligt en welke fase hij heeft.
  • Geen verloren uurtjes: bij het uitvoeren van de processen registreer je snel en gemakkelijk welke artikelen verbruikt of gebruikt zijn, en hoeveel tijd het heeft gekost. Dat kan vanuit de Microsoft Outlook kalender maar ook via het web.
  • Wat staat daar ook alweer? Per artikel (met of zonder serienummer) kun je eigenschappen toevoegen. Voor een rekeneenheid bijvoorbeeld hoeveel Mb geheugen geïnstalleerd is, voor een ketel hoeveel uren hij gedraaid heeft en voor een installatie van een gelicentieerde module wat de licentiecode en het wachtwoord zijn. Deze gegevens kun je op een veilige manier delen. Bij het doorlopen van een workflow kun je de gegevens controleren en eventueel bijwerken. Je weet dus precies wat er bij je afnemer staat!
  • Blijven communiceren: aan de buitenkant van een installatie kun je niet zien hoe goed hij voldoet aan de eisen en wensen. Maar je medewerkers hebben daar wel een mening over. Ze verzamelen punten zoals storingen of wijzigingsverzoeken. En je afnemer helpt je daarbij ook. Maar dan. Welk punt is klaar, wat wordt volgend jaar? Invantive Vision helpt je met overzichtelijke rapporten, e-mail en integratie met sociale media om te blijven communiceren wat de situatie is nu en wat de verwachtingen zijn. Of het nu gaat om een 1-op-1 contact of om duizenden geïnstalleerde eenheden in het veld.
  • Alles bij elkaar geeft inzicht: je kunt gemakkelijk gegevens uit andere systemen bundelen binnen Invantive Vision. Of dat nu gaat om incidenten vanuit SNMP-monitoring die een workflow starten, of registratie van tellerstanden, of tot op heden gefactureerde bedragen per klant. Invantive Vision zorgt er voor dat je de gegevens gemakkelijk combineert en grip houdt op het werk.