Dataplein

Invantive Vision wordt geleverd met een dataplein: Een “middle tier” of “business logic layer” genaamd Invantive Producer.

Deze laag bevindt zich tussen de applicatie enerzijds en de database anderzijds.  En fungeert als doorgeefluik en vertaler van inkomende en uitgaande informatie.

Ook is deze middle-tier in staat om zeer snel databases aan elkaar te koppelen of applicaties met elkaar te laten communiceren.  Dit maakt software-ontwikkeling een stuk efficiënter. Denk bijvoorbeeld aan “ extreme programming” en” Rapid Application Development”.

Dankzij Invantive Producer is het veel eenvoudiger databases en applicaties informatie met elkaar uit te laten wisselen.  Ook bij databases en applicaties die (functioneel of inhoudelijk) aan veranderingen onderhevig zijn.

Bij de koppeling van een (nieuwe of veranderde) applicatie of database wordt Invantive Producer eenvoudigweg automatisch uitgebreid.  Zo’n zichzelf uitbreidende, als het ware upgradende, middle-tier maakt dat gebruiker en beheerder van software niet meer afhankelijk zijn van softwareleveranciers voor elke wijziging op applicatieniveau.