Met Italamo biedt Liderado een Case Management Systeem (of zaaksysteem) dat orde schept op elk bureau. Bij elk bedrijf of instelling. Italamo voegt informatie op een centrale en logische manier samen. Alle deelnemers (intern of extern) kunnen de opgeslagen informatie raadplegen en bewerken, mits geautoriseerd.

Hoe werkt het? 

Italamo kan voor alle document gerelateerde processen worden ingezet !  Enkele voorbeelden:

– Projectmanagement;

– Ledenadministratie

– Certificeringstrajecten

– Personeelsdossiers

– Import- en exportdocumentatie

– Quality Assurance

– Dossierbeheersing

-……………………..

– …………………….

Taken en management

Casemanagement gaat veel verder als het logisch ordenen en bewaren van alle informatie rondom een case of zaak. Informatie verandert continu, is alles behalve statisch. In uw organisatie zal een deel van deze dynamiek enerzijds volgens vastomlijnde en vastgelegde procedures verlopen. Maar een (waarschijnlijk) groter deel van de dynamiek verloopt via voortdurende interacties tussen alle mensen die iets met uw organisatie van doen hebben. En volgt dus niet uw vastomlijnde en vastgelegde procedures. Maar binnen uw case of zaak (of project) wilt uw wel precies weten wat er gebeurt! Ook het onzichtbare deel buiten buiten de vaste procedures.

Workflow

De workflow functionaliteit van onze software koppelt de informatie aan een planning en houdt de voortgang bij. Stappen worden voorgesteld op basis van de geschiedenis. Een notificatiesysteem waarschuwt voor naderende deadlines. Dit leidt tot minder fouten en minder arbeidskosten. Alle dynamiek en voortgang wordt gelogd, gearchiveerd en geanalyseerd. Om te leren van het verleden en de processen aan te scherpen. En om inzicht te hebben op lopende zaken, fouten te voorkomen en ervoor te zorgen dat voldaan wordt aan wetgeving. Ons systeem heeft daarnaast uitgebreide mogelijkheden voor managementrapportages, waarmee knelpunten in informatievoorziening werkprocessen herkend en verbeterd kunnen worden.

NOConsultantLogo2

Hoe

Italamo is een online systeem. Door in te loggen via browser, tablet of telefoon heeft iedereen altijd toegang tot de geautoriseerde dossiers of documenten. En heeft iedereen overzicht van openstaande taken. Het systeem wordt door u zelf ingericht, zonder consultancykosten!