Bekijk vergaande details van al je e-mail-activiteiten met de uitgebreide rapportering- en analysefuncties

Duik dieper in de details en leer meer over je contacten. Volg e-mailcampagnes, mailingslijsten, enquêtes, formulieren en activiteit van je contacten en autoresponders op. In realtime.

Link tracking
Ontdek welke contacten je campagne gezien hebben, hoe vaak ze het bericht openen en wanneer ze op welke linken hebben geklikt.

Google Analytics
Door de integratie met Google Analytics leer je meer over de doeltreffendheid van je campagnes. Je volgt het volledige bezoek van je contacten aan je website wanneer ze de link in jouw bericht volgen.

Client rapport
In welke e-mail client openen je contacten de mail? Mobiel? Desktop? Gebruik deze informatie om je volgende campagne daarvoor te optimaliseren.

Vervolgcampagnes
Je volgende campagne kan rechtstreeks vanuit je rapport. Stuur bijvoorbeeld een aangepaste campagne naar iedereen die het vorige bericht niet heeft geopend.  Of stuur extra informatie naar contacten die op een link naar een aanbieding hebben geklikt.

Bounce management
Zie welke mails niet worden afgeleverd en waarom. Wanneer een bepaald e-mailadres vaker bounced krijgt het de status “bounced-out”. Zo blijft de kwaliteit van jouw mailinglijst behouden.

Campagnes vergelijken
Met dit rapport vergelijk je de resultaten van verschillende campagnes. Het geeft je een duidelijk overzicht van de impact van bepaalde veranderingen in je campagnes. Een overzichtsgrafiek toont je de evolutie van geopende campagnes, klikratio’s en bounce ratio’s

Formulier rapporten
Vullen je contacten formulieren in? Leer je contacten beter kennen met de rapporten van de formulieren. Elk rapport kan geëxporteerd worden naar 6 verschillende bestandsformaten. Je kan ook automatisch opvolgcampagnes versturen vanuit je rapport.