We bieden je drie tools voor het ontwerpen van het beste bericht.

Flexmail haalt alle stress uit je e-mail design.  Kies de tool die het beste bij je past en ga aan de slag.

Smart builder
Het ontwerpen van een e-mailbericht was nog nooit zo eenvoudig!   Bouw je eigen bericht door het slepeDoor je drie tools te bieden waarmee je heel eenvoudig de mooiste n en aanpassen van 3 elementen. De Flexmail Smart Builder is zeer flexibel. En gemakkelijk te gebruiken. Sleep de elementen in je scherm, pas aan en je hebt het perfecte bericht. Plaats afbeeldings- en tekstblokken simpelweg waar jij ze hebben wil. Elk element heeft zijn lijst met eigenschappen. Zo kan je de lay-out van elk blok precies bepalen.
Het is ook mogelijk om een standaard lay-out in te stellen voor het volledige e-mailbericht. Wanneer je helemaal klaar bent genereert de Smart Builder de ideale HTML-code voor jouw ontwerp, volledig aangepast aan de specifieke eisen van alle belangrijke e-mail clients. Omdat je niet werkt in een HTML-omgeving kan jij je volledig focussen op het ontwerp van je bericht. De Flexmail Smart Builder doet de rest.

Berichten Wizard
Maak je geen zorgen over lay-out. Het menu leidt je stap voor stap door de juiste vorm voor tekst en afbeeldingen. Jij zorgt enkel voor de content. De Flexmail Wizard bevrijdt je van alle zorgen over lay-out van teksten en afbeeldingen. De Wizard bevat alle informatie over lettertypes, kleuren, berichtstructuur en de afmeting en locatie van afbeeldingen. Je content wordt automatisch bewerkt: teksten verschijnen op de juiste plaats, in het juiste lettertype. En de afbeeldingen worden automatisch geoptimaliseerd. Al je mails zijn perfect zichtbaar op alle mogelijke desktop- en mobile e-mail programma’s.
Selecteer simpelweg in het menu aan welk deel van je e-mail je wil werken. En stel de e-mail stap voor stap samen. Omdat de lay-out in de template zit ben je zeker van uniformiteit in al je e-mailberichten. De templates zijn geoptimaliseerd voor perfecte weergave op elke e-mailclient, zowel mobiel als desktop.

HTML Editor
Een correcte HTML-code is essentieel voor optimale aflevering van al je berichten. Maar elk e-mail client verwerkt deze HTML-code op zijn eigen manier. Om je hierbij te helpen vind je tips (CSS of Cascading Syle Sheets) in de editor. De editor geeft je alle uitzonderingen om rekening mee te houden bij het ontwerpen voor verschillende e-mail clients.
Toch iets over het hoofd gezien?  Geen probleem! Je kunt op elk moment terug naar de laatste tien opgeslagen versies.

Responsive design
Wordt je mail gelezen op een smartphone of tablet. Of op een ander apparaat? Misschien wel allemaal? Met het responsive design speel je hier perfect op in.  Je toont je contacten de informatie op basis van de breedte van hun scherm dat ze op dat moment gebruiken.

Personalisatie
Voeg informatie over je abonnees toe aan je berichten. En maak je campagnes persoonlijk. Alle systeemvelden en zelfgemaakte velden kunnen gebruikt worden om je e-mailbericht persoonlijk te maken.

Formulieren
Niet alleen biedt Flexmail de mogelijkheid de mogelijkheid formulieren op te stellen. Flexmail verzamelt ook alle resultaten van de formulieren in overzichtelijke rapporten. Die makkelijk geëxporteerd kunnen worden naar 6 verschillende bestandsformaten. Gebruik ook de unieke weblink van elk e-mail formulier om het formulier op je website te publiceren.

Berichten op maat
Verstuur content op maat! Met Contact Related Content. Artikelen worden enkel weergegeven wanneer een contact beantwoordt aan bepaalde criteria. Zo kan je verschillende aanbiedingen versturen naar je contacten afhankelijk van sector, taal, interesses, enz. enz.  Het is ook mogelijk om XML content files te creëren.

Webversie van je bericht
Elk bericht heeft zijn eigen weblink die je kan gebruiken om je bericht te publiceren op je website, blog of social media pagina’s.