Gecentraliseerd contactbeheer maakt het makkelijk om contacten te beheren én aan te trekken

Volg de interesses van de contacten. En segmenteer ze voor een nog betere één-op-één communicatie. Flexmail verwerkt automatisch nieuwe inschrijvingen, uitschrijvingen en bounces. Ook kun je zelf snel een eenvoudig contactdata importeren, exporteren en updaten.

Inschrijfformulieren
Stel je eigen inschrijfformulier samen en zet het op je website, blog of social media pagina. Nieuwe inschrijvingen worden vanzelf toegevoegd aan de juiste mailinglijst. Uiteraard met een automatisch  welkom bericht.

Segmentatie
Splits je contacten op in verschillende doelgroepen. Voldoet het profiel van een contact aan de gekozen criteria, dan zal de contactinformatie verschijnen in de juiste contactenlijst. Nieuwe inschrijvingen of toegevoegde contacten komen automatisch in de juiste sublijst terecht.

Contact Database Manager
Gebruik zoveel velden voor contacten als je wil. Creëer nieuwe velden om berichten te personaliseren of contacten te segmenteren.

Interessegroepen
Houd de interesses van je contacten bij door automatisch hun klikgedrag in je berichten te controleren. Je kan de interesses ook manueel importeren. Stel automatisch een lijst samen van contacten met gemeenschappelijke interesses en verstuur hen op maat gemaakte campagne