Uw Werkproces snel efficiënter – gegarandeerd!

banner_serenga-workout_workshops_efficiency-bedrijfsproces

Ook in uw organisatie bestaat een werkproces uit een permanente uitwisseling en bewerking van talloze documenten, e-mails en formulieren. En bovendien zijn diverse werkprocessen onderling ook nog eens sterk gerelateerd. Het is een heel karwei om daar orde in en overzicht over te houden. Wie is er op welk moment waar mee bezig? Wat is de voortgang van de activiteiten?

Bent u van mening dat uw werkprocessen beheersbaarder, efficiënter en goedkoper kunnen? Maar ziet u dat als een te grote uitdaging? 
Wij helpen u snel deze doelen te realiseren. En kom naar één vanonze workshops!

[iframe src="<div ><iframe  src="http://www.eventbrite.com/tickets-external?eid=4036860358&ref=etckt" frameborder="0" height="192" width="100%" vspace="0" hspace="0" marginheight="5" marginwidth="5" scrolling="auto" allowtransparency="true"></iframe><div ><a style="color: #ddd;" target="_blank" href="http://www.eventbrite.com/r/etckt">Online evenementregistratie</a><span style="color: #ddd;"> voor </span><a style="color: #ddd;" target="_blank" href="http://http://www.eventbrite.com/event/4036860358?ref=etckt">Regionale Serenga Workout Workshops: Efficiënte Document Workflows</a> <span style="color: #ddd;">mogelijk gemaakt door</span> <a style="color: #ddd;" target="_blank" href="http://www.eventbrite.com?ref=etckt">Eventbrite</a></div></div>    "]

De ‘Serenga Workout Workshop’ 

Samen met ons kunt u uw document-gerelateerd bedrijfsproces binnen 2 uur automatiseren.
We demonstreren u hoe eenvoudig en gebruiksvriendelijk Serenga – Smart Case Management uw document-gerelateerde bedrijfsprocessen vereenvoudigt en weer beheersbaar maakt. Serenga richt zich daarbij op de bestaande werkwijze van uw personeel.

Agenda

14 november,  9.30-12.30 uur-Zwolle- opgeven

17 januari,        9.30-12.30 uur-Amsterdam- opgeven

14 februari,       9.30-12.30- Maastricht-opgeven

Workshop op uw locatie?

De Serenga Workout Workshop kan ook bij u op locatie verzorgd worden!

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Opgeven of meer info?