banner_serenga-workout_workshops_efficiency-bedrijfsproces

Op 29 juni is op de Floriade de eerste Serenga Workout Workshop gehouden. De deelnemende bedrijven brachten hun eigen document gerelateerde bedrijfsproblematiek mee en konden die in de workshop zelf efficiënter inrichten met Serenga Case Management Software.

Zelf processen automatiseren

De Workout Workshop van Serenga was een voorbeeld van interactief en concreet case management. Bedrijven brachten een reële business case mee waar ze dagelijks mee te maken hadden. In de workshop zagen ze met eigen ogen hoe Serenga hun dagelijkse werk efficiënter maakt. Door het case management systeem toe te passen op hun eigen problematiek konden zij zelf ervaren welke solutions Serenga kan bieden.

Verschillend processen: “allemaal efficiënter werken met Serenga”

Met een adviesbureau nam het Serenga team vooral de mogelijkheden voor een gestroomlijnder HRM-proces door, terwijl bij een bouwbedrijf en een ingenieursbureau de nadruk lag op projectmanagement. In dit soort processen is goed documentbeheer van groot belang. Denk bijvoorbeeld aan planningen, vergunningen, offertes en voorschriften. Papier raakt weleens kwijt, maar met alle informatie bij elkaar in deze applicatie blijft het werkproces veilig. Serenga houdt de hele workflow bij.

In twee uur tijd hebben de deelnemende bedrijven 1 bedrijfsproces, geholpen door een Serenga medewerker,in Serenga gezet. En gemerkt welke winst ze hiermee kunnen behalen. Vooral de gebruikersvriendelijkheid en het gemak waarmee zij resultaten boekten op het gebied van efficiency waren voor hen eyeopeners.

Zelf processen optimaliseren – Zonder dure consultant

Veel bedrijven huren vrij snel dure consultants in. Maar waarom optimaliseren van bedrijfsprocessen uitbesteden aan externe mensen? Die vaak van project naar project hobbelen?  Terwijl juist door zelf goed te kijken naar de eigen organisatie  medewerkers waardevolle inzichten krijgen over de efficiency van de eigen bedrijfsprocessen! Door het heft in eigen handen te nemen besparen bedrijven geld en tijd. Niet meer wachten tot de bedrijfsprocessen tot op drie punten achter de komma zijn beschreven, maar meteen in actie komen met case management software.

Gebruikersinterface – Makkelijk, snel en flexibel

Wilt u zelf ervaren hoe u uw eigen proces zelf kunt optimaliseren met Serenga? Kom dan naar de gratis regionale Serenga Workshops! KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE