Het ontwikkelen van software met een eigen team in het buitenland is om vele redenen een perfecte optie.

Maar hoe begin je?

Een aantal klanten van InToSoft BV heeft al  gekozen voor deze optie. Hoe zijn zij begonnen? Hoe loopt het nu? Wat hebben ze geleerd?

Op 16 april as krijgt u van deze klanten het antwoord op deze vragen.

U bent van harte uitgenodigd bij InToSoft BV in Kaatsheuvel.

Programma:

9:45-10.00:      Ontvangst in Kaatsheuvel

10:00-10:15:   Marijn Kuipers en Vadim Konovalov, IntoSoft BV.

Korte introductie InToSoft.

10:15-10:45     John van Laerhoven, Respond BV.

Respond  is dé specialist op het gebied van software voor crisismanagement, rampenbestrijding en operational risk management. Voor de doorontwikkeling en op projectbasis wordt een InToSoft-team ingeschakeld. John deelt interactief zijn ervaringen met deze flexibele manier van werken.

11:00-11:30     Marcel Smulders, PAT Learning Solutions

Pat Learning Solutions helpt klanten met het verbinden van leren en werken. Bijvoorbeeld met de e-learning applicatie “PulseWeb”’. Deze applicatie is ontwikkeld in .NET. Sinds januari 2013 ontwikkelt het InToSoft-team vanuit Minsk continu mee aan deze applicatie. Marcel vertelt hoe er opgestart is, wat goed ging, wat niet goed ging, deelt leermomenten en vertelt over deze gedistribueerde SCRUM methodiek.

11:45-12:15     Alena Melchanko, Orange Soft

Voor het ontwikkelen van mobile software, werkt InToSoft zeer intensief samen met Orange Soft. Alena vertelt over deze samenwerking. En waarom InToSoft en Orange Soft samen de ideale combinatie vormen voor ontwikkeling van mobile software.

12:30-14:00     Uitgebreide lunch, aangeboden door InToSoft. Waarin u uitgebreid de mogelijkheid  heeft met alle deelnemers van gedachte te wisselen.

Indien gewenst kunt u na de lunch Arseniy Golovnev (CTO bij InToSoft) uw mogelijkheden tot nearshoring laten verkennen. Arseniy is technisch eindverantwoordelijk voor alle ontwikkelwerkzaamheden. En beoordeelt graag de technische en organisatorische mogelijkheden tot nearshoring van uw software.