Serenga ondersteunt een volledig digitale afhandeling van uw bedrijfsprocessen, waarin mensen van verschillende afdelingen samenwerken om dit doel te bereiken. Dit kan een offerteproces zijn, processen rondom het beheer van uw klantendossier, orderverwerking, personeelsdossiers, studentenselectie, transport documenten, factuurverwerking, etc.

De essentie van Serenga is dat het gericht is op het doel, niet op het proces. Serenga legt niet alle processtappen in detail vast, maar de (deel)resultaten die op weg naar het doel bereikt moeten worden. Deze resultaten vinden hun weerslag in documenten: een geaccoordeerde offerte of factuur, een uitgevoerde credit-check, het getekende contract, etc.

[iframe src="<div ><iframe  src="http://www.eventbrite.com/tickets-external?eid=3765560894&ref=etckt" frameborder="0" height="192" width="100%" vspace="0" hspace="0" marginheight="5" marginwidth="5" scrolling="auto" allowtransparency="true"></iframe><div ><a style="color: #ddd;" target="_blank" href="http://www.eventbrite.com/r/etckt">Online event registration</a><span style="color: #ddd;"> for </span><a style="color: #ddd;" target="_blank" href="http://http://serenga_webinar.eventbrite.com?ref=etckt">Gratis Webinar: Wat is Serenga? Een Demo van de mogelijkheden</a> <span style="color: #ddd;">powered by</span> <a style="color: #ddd;" target="_blank" href="http://www.eventbrite.com?ref=etckt">Eventbrite</a></div></div>"]