Als jullie willen, zegt de marketingman, kunnen jullie een evenement organiseren. Er is een evenement afgezegd. En de ruimte, de catering en de dag is nu toch beschikbaar. Hebben jullie een idee?


Daar zit je dan, als partnerteam. Want ja, evenementen zijn leuk. En leerzaam. En, in het geval van een zakelijk evenement, is het prettig als het ergens wat oplevert. En dat hoeft heus niet altijd in euro’s te worden uitgedrukt! Maar net als zonnige lentedagen komen goede ideeën niet spontaan tevoorschijn tegen de tijd dat het avondeten in zicht komt. En vergeet vooral die agenda’s niet. Die welbekende, immer volle agenda. Wellicht bekend onder de lezer met een baan, project, klus, bedrijf, leven of schoonmoeder?

Gelukkig was er eentje die (een heel klein deeltje!) van de organisatie op zich wil nemen. Inderdaad, de schrijver van dit stukje. Dankbaar gebruik makend van de rijke ondersteuning die de marketingman regelt. Waarvoor dank aan de mensen bij Webboomm en Serenga!.

Het idee is helaas nog niet geboren. Dat zal een uurtje op het terras keiharde arbeid, noeste inzet, bruisende creativiteit en overvolle agenda’s gaan betekenen. Uw ideeën zijn overigens bijzonder van harte welkom! Stuur ze gerust naar  info@liderado.nl. Het beste idee wint GEEN Ipad!  Slechts eeuwige roem op de Liderado-website. Even wat tips: het is iets bedrijfsmatig, we doen iets met software en documenten, ik hou niet van lange luistersessies en het mag best ook leuk zijn. En de bekende strategische discussies op het gemiddelde congres tussen voornamelijk mannen wordt in mijn hoofd altijd in het hokje “wedstrijdje vér-pissen” geplaatst. We gaan dus geen wedstrijd doen wie het beste kan discussiëren!

Een paar zaken staan al wel vast: de dag en de locatie. Noteer het vast: vrijdag 29 juni 2012, Floriade in Venlo. De dag dat de schoolvakanties in Zuid-Nederland beginnen. Er ligt dus wel iets op tafel wat een slechte manager als “een uitdaging” meent te moeten kwalificeren. Misschien toch  eens bellen of iemand  gratis auto- en caravankeuringen op de Floriade parkeerplaats wil uitvoeren voor onze gasten?

Wordt vervolgd…….